El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Perilla l’emissió dels següents capítols del documental de Rocío Carrasco
  • CA

El documental de Rocío Carrasco segueix generant una expectació mediàtica immensa. La filla de Rocío Jurado ha donat la cara després de 25 anys de silenci i està intentant desmuntar totes les mentides que hauria explicat el seu exmarit, Antonio David Flores, en la seva carrera per destrossar la seva imatge pública. Aquesta setmana han arribat a l’equador de l’emissió, el que Rocío ha aprofitat casualment per demanar poder acudir a plató dimecres vinent per respondre totes aquelles preguntes que hagin pogut suscitar els primers episodis.

Rocío Carrasco | Telecinco
Rocío Carrasco, en un dels capítols del documental / Telecinco

Aquesta entrevista en directe tan buscada aturarà l’emissió dels següents capítols, una pausa que arriba precisament quan més crítiques està rebent la protagonista. Molts teleespectadors i encara més periodistes del cor consideren que Rocío està dient moltes mentides per tal de donar més força al seu testimoni. Estan desmuntant algunes de les seves afirmacions, el que la comença a deixar en evidència.

Tenint en compte aquest context, un tertulià de Telecinco ha deixat caure a Viva la vida que els següents capítols podrien no arribar a emetre’s. Diego Arrabal ha assegurat que el relat de Rocío té moltes llacunes i que ser tan qüestionada no ajuda Telecinco a voler emetre més capítols: “Perillen els últims capítols del documental“.

Diego Arrabal assegura que el documental de Rocío Carrasco perilla / Telecinco

Una advertència que posa el focus en la cadena, que s’estaria plantejant emetre’ls o no davant l’allau de crítiques que comencen a rebre. Ara bé, una de les companyes d’Arrabal ha assegurat que aquesta informació és errònia: “Això t’ho acabes de treure tu de la màniga. És mentida, els següents capítols s’emetran sí o sí”.

Dues informacions contradictòries i oposades que col·loquen el focus en el programa d’aquest dimecres, quan Rocío doni la cara en directe per primer cop després de la polèmica que s’ha generat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa