El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco titlla Alessandro Lequio de maltractador públicament: “Gos no menja gos”
  • CA

Des que s’emetés el primer capítol del documental de Rocío Carrasco que la gran majoria de col·laboradors televisius s’han posicionat a favor d’ella. Són pocs els que encara defensen Antonio David Flores, que té Alessandro Lequio com a principal defensor. L’italià intenta justificar-lo amb atacs cap a l’ex des d’El Programa de Ana Rosa, unes crítiques a les que ha contestat Rocío en directe en l’entrevista d’aquest dimecres.

Alessandro acusa Rocío de mentir descaradament en la seva denúncia de maltractament cap a Antonio David. Com respon ella? Amb una acusació encara més greu que no ha deixat indiferent: “Alessandro no ha entès res del que he explicat, però tampoc no m’estranya. Gos no menja gos. Si no és igual a Antonio David, ha de ser semblant a ell”, unes paraules molt contundents amb les quals l’equipara al seu exmarit i, per tant, també el titlla de maltractador.

L’atac és brutal i fa referència als problemes que va tenir Alessandro amb la seva exparella, Antonia Dell’Atte. La xarxa va començar a bullir ràpidament i les reaccions van multiplicar-se. Entre les persones que van donar suport a l’acusació de Rocío? La periodista barcelonina Laura Fa: “Gos no menja carn de gos. El masclisme tanca files per defensar el patriarcat”.

Ara totes les mirades estan en Alessandro Lequio, que de ben segur que no calla davant d’aquest atac de Rocío Carrasco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa