El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així ha estat el retrobament entre les germanes Terelu Campos i Carmen Borrego
  • CA

Després de mesos de tensió i de comentaris creuats entre programes, les germanes Carmen Borrego i Terelu Campos s’han retrobat. L’últim moment tibant el van mantenir les filles de María Teresa Campos en el plató del programa de Telecinco ‘Secret Story’, on ni tan sols es van parlar, i Carmen va arribar a queixar-se que la seva germana no l’havia mirat i que l’havia tractat amb un cert menyspreu.

La mala relació entre les germanes va començar per la tensió que mantenen Carmen Borrego i la filla de Terelu, Alejandra Rubio. Aquesta va assegurar que portava anys en què la relació amb la seva tieta no era la mateixa que abans. Però, quan semblava que la reconciliació estava lluny, o era impossible, el retrobament finalment ha arribat.

Carmen Borrego i Terelu Campos, juntes en una festa - Europa Press
Carmen Borrego i Terelu Campos, juntes en una festa – Europa Press

Ha estat Carmen Borrego qui ho ha explicat a ‘Sálvame’, el programa on ara treballa com a tertuliana. El retrobament de les germanes va ser durant un acte al qual totes dues hi havien d’assistir i van fer un pas en el seu acostament: “Ens vam fer un petó, vam parlar i hem quedat per asseure’ns i continuar parlant, perquè tenim moltes coses per parlar”.

Però va haver-hi retrets? Carmen ho negava, i assegurava que Terelu no la va renyar, tot i que no té clar si va ser per les circumstàncies: “Quan m’assegui amb ella em dirà moltes coses, això segur”. I és que no era ni el lloc ni el moment: “Cal parlar de moltes coses, a ella li han sentat malament moltes coses i a mi unes altres. Ella acostuma a renyar més que jo, jo no sóc de renyar, em poden sentar malament les coses però no renyo a la gent”. “Jo dono més llibertat a tothom”, ha insistit Carmen Borrego.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa