La reina Sofia, enxampada de vacances en una de les zones més luxoses de Grècia

La dona de Joan Carles de Borbó està passant uns dies amb la família al seu país natal

Sofia de Grècia ha tornat a casa. Les males llengües deien fa un parell de dies que Letícia està fent l’impossible per aconseguir que la seva sogra deixi de viure a La Zarzuela, una marxa que podria tenir com a destí la seva terra natal. Doncs bé, precisament allà l’acaben d’enxampar en unes vacances familiars ben luxoses.

La dona de Joan Carles no anava a Grècia des de fa més d’un any i mig per la pandèmia, el que suposa el màxim temps que ha estat sense visitar els seus germans i familiars. Ara que està vacunada, ha viatjat fins allà per passar uns dies en família.

El motiu, de fet, és celebrar el 81è aniversari del seu germà Constantí en família el pròxim dimecres. El grec viu a Argòlida, una zona molt luxosa amb vistes a la paradisíaca Porto Jeli. Sofia, Irene i Constantí han estat vistos enmig d’unes vacances que arriben 300 dies després de la marxa de Joan Carles a Abu Dhabi. El matrimoni està separat des de fa molt, però tampoc no sembla que s’hagin vist ni tan sols un cop en aquests mesos.

La reina Sofia, a bord d’un vaixell / SEO BirdLife

Sofia ha aprofitat els dies de relax a Grècia per visitar les instal·lacions d’un centre de rehabilitació de mamífers marins i tortugues en una visita clau per a la fundació a favor de la defensa de la fauna marina que té al seu nom. Un viatge a la casa natal que podria motivar-la a quedar-s’hi per sempre.

Comentaris

    Ai la corona 31/05/2021 4:10 pm
    Un que coneixia la família reial de la Vall d'Aran, em va dir ,juan Let8cia encara era princesa, que aquesta dona treuria de la família les cunyades, els sogres, els nevots... i així va succeint. El que no sap Felipe és que aquell personatge va acabar la llista dient que també li pendria LA CORONA.

Nou comentari