El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per l’estat de salut del marit de la reina d’Anglaterra: el príncep Harry s’aïlla i tem el pitjor
  • CA

La casa reial britànica va anunciar aquest dimecres l’hospitalització del duc d’Edimburg. El marit de la reina Elisabet farà 100 anys el pròxim mes de juny, per la qual cosa aquest empitjorament de la seva salut preocupa bastant. L’hermetisme dels Windsor no ajuda, precisament, ja que simplement s’han limitat a dir que feia uns dies que no es trobava bé i que van decidir traslladar-lo a l’hospital perquè estigui en observació durant uns dies.

Han intentat deixar clar que es tracta d’una “mesura de prevenció”, però una última informació del diari Mirror deixa caure que podria ser més preocupant del que estan dient. I és que fonts properes al príncep Harry asseguren que el net de Felip d’Edimburg ha decidit confinar-se a la casa de Califòrnia per protegir-se de la Covid per si hagués de viatjar al Regne Unit en les pròximes hores. Preocupat per com avança el seu avi, ja tindria preparat el seu jet privat per si hagués d’acudir a Palau ràpidament.

El duc d'Edimburg, hospitalitzat de nou / Europa Press
El duc d’Edimburg, hospitalitzat de nou / Europa Press

El protocol en aquests casos està establert clarament, encara que la pandèmia pugui alterar-lo. El que queda clar és que estan preparats per si el duc empitjorés de sobte, el que alhora preocupa perquè molts destaquen que si realment es tractés d’un ingrés rutinari el príncep Harry no s’hauria confinat. Els interrogants es multipliquen i la casa reial segueix sense voler fer declaracions sobre el tema. El temps dirà com evoluciona el duc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa