El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo trenca el seu silenci: “No estic bé, em sento dominat”
  • CA

Rafael Amargo ha reaparegut a televisió de la mà de Ya es mediodía, el magazín presentat per Sonsoles Ónega. El ballarí va ser detingut el mes passat, acusat de tràfic de drogues i pertinència a una banda criminal. Això el va fer protagonista d’un munt de titulars, però van ser els programes de Telecinco els que més van voler indagar en la seva vena més conflictiva. Això els va donar ales per demanar-li una entrevista, la que ell va acceptar en un principi, però finalment els va plantar. No se sabia res més d’ell des de llavors, fins que el programa ha aconseguit que aparegui en directe.

Tranquil, però sincer i contundent contra Sálvame, Rafael Amargo ha donat la seva versió: “Sempre estic agraït amb la premsa, perquè si no fos per vosaltres no ompliríem teatres. Ara bé, em sento decebut amb certs periodistes. Sálvame no s’ha portat bé amb mi. Quan no vaig anar, és perquè des de les onze del matí els havia dit que no m’interessava. No entenc per què mitja hora abans de l’inici del programa seguien insistint… Ho van fer molt malament“.

I ha prosseguit amb l’atac a la cadena: “I amb Socialité igual. He estat víctima d’un engany, em van dir que em portarien a plató i després em van portar a un hotel. No em van dir de què parlaríem, dels continguts… Jo només veia com reien i vaig decidir que no aniria. I Sonsoles, no crec que a tu o al propietari de la cadena us agradi que les coses es facin malament. Jo sóc l’home més treballador del món, però no amb mala sang”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

El ballarí ha reconegut que psicològicament està molt afectat per tot el que ha passat: “No estic bé. Em sento dominat, però tinc el teatre ple. Aquesta és la meva professió i no vull que segueixin amb històries. Per parlar d’una cosa, l’has de veure. No estic bé per estar en un programa avui, però em vaig comprometre i aquí estic. Gràcies per haver-me donat l’oportunitat d’estar en un programa seriós com és el vostre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa