Rafael Amargo, indignat: “Hi havia poca droga i era per al consum propi”

L'advocat del ballarí assegura que és innocent i que l'acusació té incongruències

Rafael Amargo ha estat detingut la nit d’aquest dimarts. L’han acusat a ell i a la seva parella de pertànyer a una organització criminal en el qual haurien comès presumptes delictes de tràfic de drogues. El seu advocat es mostra indignat en unes declaracions fetes a la sortida dels jutjats: “No hem rebut informació sobre la investigació. A més a més, no se li ha permès tenir una entrevista amb el seu advocat en 24 hores ni se l’ha informat de les quantitats de drogues de les quals se l’acusa. No declararà fins demà, quan hagi de respondre a la citació judicial”.

Deixa clar que el ballarí està “molt nerviós i preocupat“, ja que és conscient que la detenció fa un mal “irreparable” en la seva imatge: “I això no millorarà encara que es demostri la seva innocència”.

L’advocat recalca l’existència de certes incongruències en l’acusació, en assegurar que no és cert que s’hagi trobat una gran quantitat de droga a casa del coreògraf: “El que s’ha trobat són quantitats molt petites per al consum que no poden donar a entendre que les destini al tràfic de drogues. Hi havia poca droga i era per al consum propi. Per descomptat, no s’han trobat dos kg de cocaïna”. Per una altra banda, també nega que el seu client pertanyi a una organització criminal com s’assegura en l’acusació: “Rafael no travessa el seu millor moment econòmicament. Si realment fos el cap d’una organització de tràfic de drogues, no estaria així“. 

Rafael Amargo

Rafael Amargo posa en un photocall / Europa Press

Unes declaracions amb les quals defensa el seu client i nega la base de l’acusació. 

Nou comentari