El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo dona la cara després de la detenció: “Sóc innocent, fa set anys que no consumeixo cocaïna”
  • CA

Rafael Amargo va ser protagonista de tots els titulars en ser detingut fa un parell de mesos. El coreògraf va ser acusat de pertinença a banda criminal i tràfic de drogues, el que va fer molt de mal a la seva imatge. No ha deixat de treballar des de llavors, però, així com tampoc no ha evitat enfrontar-se als periodistes del cor. Aquest dissabte mateix, de fet, ha concedit una entrevista molt esperada al Deluxe.

Havia d’acudir al programa només un parell de dies després del seu alliberament, però va rebutjar l’oferta poques hores abans del programa. Això els va enfrontar obertament, encara que ell ara li resta importància: “No us vaig deixar plantats, el contracte no estava signat i jo no estava preparat enmig del procés judicial. Estava trist i nerviós. La gent que m’estima està preocupada, la meva família i els meus amics es van reunir amb mi per dir-me que havia d’ingressar-me i descansar”.

Rafael Amargo considera que hi ha “una mà negra”: “Sóc innocent, però molts ja m’han condemnat sense haver-se produït el judici. Tinc la sensació que aquestes informacions parlen sobre una altra persona. Quines festes? Algú s’ha inventat tot això, jo sóc una víctima en aquest tema i al final del túnel veurem la cirereta del pastís. He hagut de prohibir l’entrada de molta gent a casa meva. Crec que he de començar a filtrar qui entra i qui surt”.

Rafael Amargo se sincera al Deluxe / Telecinco

A més a més, troba sospitós que es filtrés la seva detenció d’una manera tan ràpida: “La meva sogra a l’Argentina es va assabentar que m’havien detingut abans que ho fessin. Qui va publicar aquesta informació? Quan em van detenir, fins i tot la policia estava estranyada que la premsa estigués ja allà”.

Defensa la seva innocència i deixa clar que fa molt de temps que no es droga: “No prenc cocaïna des de fa set anys. Ara estic a la Universitat de Barcelona fent un màster de drogodependència. És cert que he passat problemes econòmics, però no estic en la ruïna”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa