El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Greus amenaces de Rafael Amargo a María Patiño: “Que vagi amb compte, que ella també té família”
  • CA

Des que Rafael Amargo fos detingut per tràfic de drogues i presumpta organització criminal, que l’enfoquen tots els focus. Col·locat en el centre de la diana mediàtica, el ballarí continua treballant en la seva obra de teatre i no s’amaga.

Per tal d’aclarir com es troba, ha concedit una entrevista a la revista Semana que consta de titulars molt potents. Anuncia mesures legals per tot el que s’ha dit sobre ell i deixa clar que no li fa por iniciar guerres mediàtiques. De fet, no dubta en amenaçar directament María Patiño (qui, recordem, el va criticar durament el seu programa de Telecinco): “Això és una guerra entre ella i jo. Només dic que ella també té un fill i un marit a qui, per cert, no li va bé. Que vagi amb compte, que ella també té família”.

Rafael Amargo amenaça María Patiño enmig d’una guerra mediàtica sense precedents / Semana

Indignat i molest amb el tractament que la periodista ha donat sobre ell, també reconeix que molts li han donat l’esquena en aquests moments tan difícils. Una conducta que María Patiño ha volgut respondre ràpidament en el seu perfil d’Instagram, que aprofita per recordar a la revista que ha pogut cometre un delicte: “S’han d’assumir les conseqüències en servir de plataforma per publicitar una amenaça“, diu mentre comparteix la definició que explica en què consisteix el delicte d’amenaces.

Una guerra sense final a la vista que podria derivar en una intensa batalla als jutjats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa