El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo esclata i carrega contra la premsa
  • CA

Després del recurs de la Fiscalia de Madrid demanant el seu ingrés immediat en presó provisional sense fiança, i davant la sortida a la llum d’uns suposats àudios en els quals Rafael Amargo buscaria un local per a vendre droga i estaria traficant amb un quilo de metamfetamina per valor de 13.000 euros, el ballarí ha tornat a esclatar.

Acompanyat de la seva exdona, Yolanda Jimenéz, amb qui pensàvem que no tenia bona relació després de descobrir que no és el pare biològic d’un dels seus fills, ha tret la seva pitjor cara amb la premsa. Rafael ha acusat els periodistes de no contrastar la informació, segons informa Europa Press. Ha estat després d’actuar en el Teatro de la Latina, reprenent “Yerma” després de l’estranya cancel·lació de l’obra dimecres passat.

Molt nerviós, i amb els seus amics intentant impedir la feina dels reporters, Amargo ha tornat a desmentir que Blanca Romero hagi abandonat l’espectacle.

Desmentint els rumors de cancel·lació definitiva de l’obra amb un “tu has vist que això es cancel·li? si va cada dia millor de públic” i confessant que sent “molt” suport del públic en aquests complicats moments, Rafael ha esclatat quan se li ha preguntat novament per la sortida de l’obra de Blanca Romero.

“És que no us assabenteu, quina manera d’informar. Estàs parlant d’una cosa que no saps. Blanca Romero estava en el públic. És com tenir ganes de fer mal. Dius aquesta informació i no la contrastes, tu, que ets el professional”, ha assenyalat durament el ballarí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa