El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Rafael Amargo després que el jutge hagi conclòs que traficava amb drogues
  • CA

Rafael Amargo ja ha fet les seves primeres declaracions després que el jutge hagi conclòs que hi ha indicis suficients per acusar el coreògraf, la seva dona i els seus dos socis d’un delicte de tràfic de drogues i pertinència a grup criminal. El jutge destaca, a més a més, que creu que Rafael Amargo era el cap de l’organització, el que complicaria encara més la seva situació. En la investigació han arribat a la conclusió que la casa que comparteix amb la parella era el lloc d’operacions per a la venda d’estupefaents, encara que també ho entregarien amb trasllats a peu o a través del servei d’Uber.

En assabentar-se pels mitjans de comunicació que el titular del Jutjat d’Instrucció número 48 de Madrid, Juan Ramón Reig Purón, havia establert en el seu acte d’instrucció que ell era el cap d’una organització criminal que es dedicava al tràfic de drogues, Rafael Amargo s’ha mostrat tranquil i caut: “Res, m’assabentaré amb el meu advocat bé del que és, i ja us diré el que us hagi de dir, perquè és la primera notícia que tinc”.

Males notícies judicials per a Rafael Amargo - Europa Press
Rafael Amargo | Europa Press

El ballarí assegurava no tenir cap notícia sobre aquest tema, però segons ha anat assimilant la informació, ha anat variant la seva defensa: “Estic tranquil, perquè qui no té res a amagar, tranquil ha d’estar”, ha dit, i seguidament ha afegit: “Cal caminar per altres costats i saber on està la maldat i les ganes de fer mal, però jo estic molt tranquil com em veus, durant un any he tret la meva carrera endavant i he fet com que no passava res quan la gent té els seus prejudicis amb aquestes coses”.

Alhora, el ballarí s’ha queixat: “El que volen fer és com matar-me, hi ha darrere unes històries de gelos i enveges molt lletges que no sé a què venen…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa