El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La petició de Terelu Campos després de la reconciliació familiar
  • CA

Sembla que no hi hagi cap problema familiar que el Nadal no pugui solucionar. O com a mínim això és el que li ha passat a la família Campos. Feia temps que hi havia una forta guerra oberta entre Terelu i Carmen, però també d’aquesta última amb la seva neboda Alejandra Rubio. Però res que un bon àpat familiar no pugui resoldre!

Els Reis d’Orient han portat a la família Campos una celebració en família com a regal. Unides i molt còmplices, així ho han mostrat en públic. “Ara, només desitjo que ningú aliè a nosaltres col·labori a embrutar el que a poc a poc estem netejant”, ha confessat Terelu a la revista ‘Lecturas’. Un desig que espera que tots compleixin.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos | Telecinco

“A la meva família no hi ha bàndols, per això entre els nostres amics mai n’hi ha hagut”, escriu Terelu Campos en el seu blog de ‘Lecturas’. “Ha pogut haver-hi silenci, o opinions diferents, però mai s’han posicionat amb les unes o les altres”. Per a la presentadora, la guerra entre la seva filla Alejandra i la seva germana Carmen ha estat demolidora.


“Sé que en treballar en un mitjà de comunicació tot això es comentarà; per això demano als nostres companys que ho facin des de l’afecte, sumant i mai restant”, demana Terelu en la revista del cor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa