El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ramón García amb capa i Paz Padilla de núvia, les altres campanades
  • CA

Ramón García ha estat el company d’excepció d’Ibai Llanos en unes campanades retransmeses per Twitch. El líder dels adolescents va convèncer un dels presentadors que més vegades s’ha posat al capdavant de l’últim programa de l’any i junts van acomiadar el 2021 davant de més de dos milions de persones. Com era d’esperar, el presentador de l’icònic Grand Prix va dur la mítica capa que sempre l’acompanyava en les seves retransmissions. De TVE a la plataforma online que més joves atrau, un streaming que començaven a seguir 800.000 seguidors que van voler menjar el raïm amb aquesta estranya parella. El Ramón va voler tenir un gest amb el líder de masses, a qui li va deixar el corbatí que va dur en el primer programa de les campanades que va protagonitzar.

Ramonchu acompanya Ibai Llanos en les campanades / Twitch

I d’ells, a una presentadora que va estar a punt de quedar-se sense poder presentar les campanades d’enguany. Telecinco va voler premiar Carlos Sobera i Paz Padilla després d’un any amb molta feina a televisió. No s’esperaven que ella es contagiés de coronavirus pocs dies abans de la retransmissió, que s’hauria d’haver cancel·lat en ser una retransmissió en directe. Després de passar tot el Nadal confinada i sola, finalment va donar negatiu i va poder acomiadar l’any amb els teleespectadors de la cadena.

Per a aquesta ocasió, Paz Padilla ha escollit dos vestits. El primer el signava Alejandro de Miguel, que li proposava un vestit de núvia de seda en color blanc amb transparències i brodats asimètrics. Les muscleres exagerades acaparaven tota l’atenció, amb lluentons i un coll rodó que completava el primer look de la nit. Poc després apareixia amb un altre disseny, en aquest cas amb menys tela i un estil més sensual. Un dels dos braços quedava a l’aire amb un dels pits amb brillants en una figura geomètrica molt elegant.

Paz Padilla llueix dos vestits en la retransmissió de les campanades / Telecinco

Ells són els altres protagonistes d’una nit en la que totes les mirades se les acostuma a emportar Cristina Pedroche, que enguany ha sorprès amb un disseny metal·litzat i una calba que ha generat mofes i comparacions hilarants. Una última nit de l’any amb missatges divertits i moltes opinions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa