El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla torna a ‘Sálvame’ i explica el motiu de la seva absència
  • CA

Feia mesos que els teleespectadors no veien a Paz Padilla presentant ‘Sálvame’, i ningú n’havia donat els motius. I ha estat aquest dimarts que l’humorista ha tornat als programes de les tardes de Telecinco, i tot just començar els seus companys exclamaven: “Quant de temps!” I aprofitant aquest comentari, Paz s’ha explicat: “Jo no hi era perquè he estat gravant una altra cosa: un programa que es diu ‘A Simple Vista, i que s’emet a Cuatro a les dotze del migdia”.

Arran d’aquest comentari, Belén Esteban afegia: “Me n’alegro que ho diguis, perquè tothom ja deia que t’havien fet fora de ‘Sálvame'”. I Paz Padilla ironitzava: “Sí, m’han fet fora de ‘Sálvame’, de Telecinco, i de Mediaset”, però seguidament ha afegit, molt contenta: “I per això donaré les Campanades d’enguany amb Carlos Sobera!” En aquest sentit, l’humorista ha explicat que es faran a Vejer, “el poble més bonic d’Andalusia”.

A més, Paz Padilla ha aprofitat per lloar Andalusia: “És la meva terra. I jo vull que la gent conegui Andalusia, la seva llum, la seva gastronomia, i com són els andalusos”. L’humorista ja va donar les Campanades a Telecinco fa dos anys, i enguany ho tornarà a fer enguany. Alhora, ha recordat que quan va donar les Campanades hi havia el seu marit, Antonio, que encara estava viu. “Ell estava malalt ja, però va voler estar amb mi. I hi va ser”, ha dit.

En aquesta línia, ha afegit: “I aquest any, d’alguna manera, també estarà amb mi. Ha passat un any, i jo em trobo més forta, i puc dir que les coses em van una mica millor. I tinc ganes que la gent prengui el raïm amb mi i contagiar les ganes de viure a tothom que vegi les Campanades a Telecinco”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa