El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fortes crítiques a Paz Padilla per viatjar a Cadis i fer cas omís a les restriccions
  • CA

Paz Padilla torna a protagonitzar polèmica. La presentadora ha viatjat fins a Cadis durant la Setmana Santa, el que està prohibit amb les mesures anti-Covid actualment vigents. És per això que els seus seguidors han omplert el seu perfil d’Instagram de crítiques ferotges i acusacions, especialment en veure les seves fotografies a la platja amb els germans.

Davant l’allau de missatges, Paz Padilla assegurava que s’havia traslladat fins allà per motius de feina: “Sóc empresària. Tinc una botiga que obriré aquests dies i he de contractar a gent, no ho puc fer a distància”. Una excusa que no acaba de convèncer entre els seus seguidors: “I aquesta foto a la platja? Aquí estàs fent els contractes dels treballadors, no? Quina poca empatia”. Ella tornava a contestar: “Tinc la sort que els meus germans són aquí… És veritat que he estat ingressada i confinada i els meus germans tenien ganes de veure’m. No puc donar més explicacions perquè no n’hi ha”.

Cal recordar que la presentadora estava ingressada amb coronavirus la setmana passada, moment que va aprofitar per intentar conscienciar tothom que s’han de respectar les normes. Una advertència que molts han convertit ara en retret, tot destacant “el mal exemple” que ha donat durant aquestes vacances.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa