Paz Padilla revela que ha hagut de ser ingressada pel coronavirus: “He estat molt espantada”

La presentadora revela que els símptomes van empitjorar i que va haver de quedar-se uns dies a l'hospital

Paz Padilla va anunciar fa un parell de setmanes que s’havia contagiat de coronavirus i que hauria de fer quarantena a casa. La presentadora assegurava en tot moment que es trobava perfectament i que els símptomes eren molt lleus. Els primers dies va aprofitar el temps lliure per mostrar-se molt activa a Instagram, però de cop va desaparèixer i els seus seguidors van començar a preocupar-se. A última d’hora d’aquest dimecres, l’humorista reapareixia per confessar que ha estat ingressada.

Visiblement emocionada en un vídeo molt sincer, Paz Padilla reconeixia que a partir del cinquè dia va començar a trobar-se molt malament i que va veure’s obligada a acudir urgències: “Després de cinc dies aïllada vaig adonar-me que tenia febre i que cada cop em feia més mal tot el cos, però el pitjor va arribar el vuitè dia quan vaig començar a notar una forta pressió en el pit i em costava respirar. Vaig anar a l’hospital, em van fer una placa i van veure que hi havia nivells molt alterats i problemes de coagulació. Van decidir deixar-me ingressada en la planta Covid i allà he estat durant tres dies”.

La presentadora reconeix que ha sentit “molta por”: “Ha estat difícil estar sola, sense saber què passarà i com reaccionaria… Empitjoraria o no? He estat molt espantada perquè sóc esportista, no tinc cap patologia prèvia… però tinc 51 anys i mai no m’hauria imaginat que passaria per això. La meva filla Anna ho ha passat molt malament. Ella feia veure que era dura i que estava bé, però en el fons estava molt angoixada”.

Paz Padilla revela que ha estat ingressada / Instagram

Després de tres dies va millorar considerablement i li van donar l’alta: “Ara estic bé, pràcticament recuperada i amb anticossos. M’he fet una prova d’antígens i ha donat negatiu, així que no trigaré en tornar a la guerra”. Un ingrés hospitalari que ha aconseguit que no es filtri, el que de ben segur que hauria espantat encara més els seus seguidors.

Nou comentari