El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, a l’hospital per un accident domèstic: “La infecció m’ha arribat a l’os”
  • CA

El 2020 ha estat un any molt dur per a Paz Padilla, que ha hagut d’afrontar la mort de la seva mare i també del seu marit. Aquestes dues pèrdues marcaran el seu Nadal: “No oblidaré mai aquest any… De fet, no el vull oblidar perquè sempre penso que venim a aprendre de les coses que ens passen. De tot en podem extreure un aprenentatge, no podem fer com que no ha passat res”.

La presentadora i humorista ha aparegut aquest dilluns a Sálvame amb el dit embenat, el que ha donat ales als companys per preguntar-li què li havia passat. La causa? Un accident domèstic: “Em vaig tallar amb el ganivet i em vaig haver de posar punts d’aquests d’aproximació. El problema és que se’m va infectar i la infecció ha arribat fins a l’os… He hagut d’anar a l’hospital i em fa molt de mal…”.

Però com va ser? Ella mateixa ho explica: “Vaig fer carn al forn i quan l’anava a tallar, vaig veure que el ganivet que tenia no tallava massa. Vaig tenir la brillant idea, o l’estúpida idea, d’agafar el ganivet del pernil. Se’m va escapar i… m’han hagut de donar tres punts. Però vaja, així sóc jo, per fer la ximple”.

Padilla ha volgut restar importància a aquest petit accident, per això, explicant-ho amb l’humor que la caracteritza: “Des que em va passar, que vaig canviant la història a l’hora d’explicar-ho. Fins i tot he arribat a dir que m’he tallat amb una destral o una desbrossadora”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa