El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la mare de Paz Padilla als 91 anys
  • CA

La mare de Paz Padilla ha mort aquest dimarts als 91 anys, després d’uns dies ingressada a l’hospital. Lola havia patit un accident que li havia comportat el trencament dels malucs, que va derivar en una operació que no ha superat.

Feia uns dies que la presentadora s’havia traslladat a Cadis per estar al costat de la mare, el que tornava a demostrar com d’unides que estaven. Padilla només tenia bones paraules cap a ella, una mare a qui dedicava mil elogis a cada entrevista que li feien.

De fet, se les va veure en diverses ocasions juntes a televisió. Unes imatges plenes de complicitat que feia molta gràcia als seus seguidors, d’igual manera que els vídeos que publicava a Instagram amb ella, sempre plens d’humor.

Sempre deia que era la seva persona preferida, una relació molt íntima que estarà provocant un gran dolor en la presentadora. De moment no s’ha pronunciat al respecte, immersa en un període de dol molt dolorós en el qual ja comença a rebre missatges de suport de companys de professió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa