El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Urdangarin trenca el seu silenci i revela com es troba Joan Carles I
  • CA

Pablo Urdangarin ha parlat per primera vegada sobre com es troba en aquests moments el seu avi, Joan Carles I. Si ahir mateix el fill d’Iñaki Urdangarin insultava la premsa en ser preguntat per la situació tan delicada en la qual es troba l’emèrit. Avui, no obstant això, el fill de la Infanta Cristina s’ha mostrat molt més tranquil i ha declarat quin és l’estat actual del monarca a preguntes dels periodistes, tal i com publica Europa Press.

El jove, discret a l’hora de parlar de com es troba el rei emèrit espanyol, ha contestat a la premsa amb un: “No sé”. El fill d’Iñaki Urdangarin i de la Infanta Cristina no sap si el seu avi podrà reunir-se amb tota la família per Nadal, malgrat les informacions que asseguren que l’emèrit no tornarà a Espanya en aquestes dates: “Encara no ho sabem, està per veure“.

Es tracta de la primera vegada que Pablo Urdangarin trenca el seu silenci i parla obertament sobre la situació de Joan Carles I. En aquesta ocasió ha estat una mica més educat amb la premsa, i ha deixat clar que encara no sap el que passarà amb el seu avi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa