El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Urdangarín insulta la premsa en ser preguntat pel seu avi, Joan Carles I
  • CA

La Família Reial espanyola està vivint un moment complicat. I és que, a una setmana del Nadal, i quan tothom donava per fet que Joan Carles de Borbó tornaria a Espanya en els pròxims dies, acabem de conèixer que tant Felip VI com el govern espanyol li han dit a l’emèrit que no pot tornar, almenys de moment.

Són moments de tensió i incertesa, i Pablo Urdangarín -segon fill de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín- instal·lat a Barcelona des de fa uns mesos, no s’ha pres res bé que un periodista d’Europa Press li pregunti pel seu avi. Malgrat que en un primer moment, en veure’l, el jugador d’handbol es tapava la cara i només deia “que no, que no”, i assegurant que “no respondré a res, no fa falta que em segueixis”, acaba esclatant i insultant al reporter: “Deixa’m en pau, pesat”.

Tot i que el periodista d’Europa Press insisteix, només aconsegueix que Pablo Urdangarín acceleri el pas, digui que no una vegada i una altra i demani si us plau que no li preguntin més perquè no dirà res ni sobre el seu avi ni tampoc sobre la seva mare, la Infanta Cristina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa