El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno i Antonio David Flores, junts per Nadal
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno és una de les parelles -o exparelles- més estranyes que es coneixen. Tot i assegurar que s’han separat, continuen vivint junts i fins i tot passen el Nadal junts. però el Nadal no ha estat l’únic moment que ha unit a la família. Aquest diumenge 26 de desembre, Lola, la petita de la família, feia nou anys i tots es van unir per a celebrar-ho, segons ha avançat ‘El Programa de Ana Rosa’.

Així que aquests dies, la família formada per l’empresària i l’exguàrdia civil ha tornat a estar de nou unida. Encara que tots dos ja fan vides per separat, la ja exparella ha defensat en diverses ocasions que sempre seran una família. I també ho ha fet la filla d’Antonio David, Rocío Flores, qui estima a Olga com a una mare.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d’arxiu – Europa Press

Malgrat els rumors de reconciliació, s’ha vist a tots dos fer la seva vida per separat. Mentre que Antonio David se centra en els seus negocis i, sobretot, la seva batalla jurídica contra Mediaset, Olga es refugia en la seva família amb freqüència, visitant Sevilla en més d’una ocasió.

Per la seva banda, Rocío Flores demostra a les seves xarxes socials i en les seves declaracions que malgrat tot continuen sent una família unida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa