El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el motiu pel qual Kiko Rivera va decidir anar a Cantora a veure a la seva mare
  • CA

Belén Esteban va ser una de les convidades al casament de l’any. La tertuliana televisiva s’ho va passar d’allò més bé en l’enllaç d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa i aquest dissabte ja tornava a ser al programa ‘Sábado Deluxe’ per a explicar als espectadors tot el que les càmeres no van captar, així com per a compartir amb l’audiència la situació emocional en la qual es troben tant Anabel com el seu cosí Kiko Rivera -qui finalment va decidir no assistir al casament, després de la mort de la sevà àvia i d’haver anat a Cantora a retrobar-se amb la seva mare-, Isabel Pantoja.

Belén Esteban ha explicat que en un primer moment Kiko Rivera no estava convençut d’anar a veure a la seva mare: “Ell no estava segur d’anar a Cantora a veure a la seva mare, no s’atrevia per tot el que havia passat amb el programa ‘La Herencia Envenenada’, va aser Raquel Bollo qui li va dir que hi havia d’anar”.

Belén Esteban assegura que tant Kiko Rivera com Irene Rosales estaven molt il·lusionats amb el casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez: “Per a ells va ser un pal molt gros el que va passar, a mi em queia l’ànima als peus veient a Irene Rosales amb quatre maletes i dues nenes tornant a la península soles només per a estar amb Kiko“.

Irene Rosales i Kiko Rivera, enxampats pels 'paparazzi' - Europa Press
Irene Rosales i Kiko Rivera, enxampats pels ‘paparazzi’ – Europa Press

Els col·laboradors del programa han opinat sobre el fet que en l’últim moment Irene Rosales decidís tornar a casa amb Kiko: “Jo crec que ella havia d’estar al comandament del vaixell, no podia deixar a Kiko en aquest estat només envoltat dels seus companys i amics, pel que pogués passar”, sentenciava Kiko Matamoros.

Els col·laboradors han posat el focus en l’últim moviment de Kiko Rivera. Tal com ha assegurat María Patiño, el DJ ha decidit deixar de seguir a les xarxes socials a la seva cosina Anabel Pantoja, motivat potser per l’actitud de la neboda d’Isabel Pantoja en el seu casament: “A Kiko no li ha caigut bé veure les imatges de la festa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa