El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el motiu pel qual Antonio David Flores no parla de la seva separació
  • CA

El tema més rellevant els darrers dies en els mitjans de comunicació que s’encarreguen de la premsa rosa és la separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno, després de 21 anys de relació. El problema és que cap dels dos protagonistes ha confirmat o desmentit la notícia, i simplement es mantenen en silenci. I aquest dimecres la periodista Sandra Aladro ha explicat a ‘El programa de Ana Rosa’ el motiu pel qual cap dels dos parla ni aclareix en quina situació es troba el seu matrimoni.

El pare de Rocío Flores no s’ha deixat veure des que va saltar la notícia i la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ només ha deixat un missatge a les seves xarxes socials. “Mai vaig ser de jurar fins que em van preguntar si t’estimava”, ha escrit Olga Moreno en el seu compte d’Instagram. A més, a tot això cal afegir que Rocío Flores ha anat a una immobiliària enmig de la separació del matrimoni.

La periodista de Telecinco ha volgut destacar que “a Antonio David curiosament només se li ha vist en una ocasió, a comissaria passades les 21 hores del dimecres, quan va acabar el programa ‘Sálvame’”. Sandra Aladro detalla que “va sortir del despatx del seu advocat, es va deixar veure voluntàriament i es va desplaçar fins a la comissaria d’Alcobendas”.

Olga Moreno | Telecinco
Olga Moreno | Telecinco

“Allà va interposar una denúncia per assetjament mediàtic, després de tota una tarda en la qual es va estar parlant de terceres persones en la seva separació”, ha recordat la periodista. “Curiosament, a partir d’aquest dia no se’l torna a veure, ningú el torna a veure i la premsa segueix intentant enxampar-lo sortint de casa, a l’AVE, a Màlaga… però ell només volia oferir-nos aquesta imatge”, ha matisat.

La periodista ha explicat que la separació no és el més important per a Antonio David perquè “la seva croada no és confirmar o desmentir la seva separació, sinó continuar amb la batalla als tribunals contra productores, programes i periodistes que ell considera que estaven atemptant contra el seu honor”.

I, finalment, ha confirmat, en relació al silenci de l’ex guàrdia civil: “El tema de la separació li torna a servir per a continuar sumant aquests possibles assetjaments que ell considera que ha patit, després que ell durant 20 anys hagi fet partícip a tota la premsa de la situació del seu matrimoni”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Dani a octubre 27, 2021 | 19:51
    Dani octubre 27, 2021 | 19:51
    Pot ser que no se li aixequi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa