El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exmarit d’una concursant d’OT treu a la llum el seu drama: arruïnada, infidel i enfadada amb els companys
  • CA

Mireia Montávez és una de les exconcursants de la primera edició d’OT més desconegudes. No ha triomfat en el món de la música de la mateixa manera que alguns dels seus companys, encara que hi segueix lligada. Aquests últims dies ha estat notícia en confirmar-se que participarà en el concert homenatge que han preparat a Àlex Casademunt per la seva mort. Aquesta notícia ha donat ales al seu exmarit per concedir una entrevista bomba a l’ABC. En aquesta, treu a la llum la pitjor cara de l’artista tarragonina.

En primer lloc, deixa clar que Mireia no té bona relació amb els companys de concurs. De fet, revela quins són els cruels sobrenoms amb els que s’hi refereix: “És molt gelosa. A Natàlia li diu “la del quiosc obert” per la seva manera de ballar, a Gisela no la pot ni veure perquè canta les cançons de Disney, a Chenoa no li perdona el seu èxit. I el pitjor és això de l’Àlex Casademunt perquè es portaven fatal, fins al punt que Mireia va deixar Fórmula Abierta per culpa seva”.

Mireia participarà en el concert homenatge a Àlex Casademunt / Twitter

La ruptura del seu matrimoni no va ser precisament amistosa. La cantant es va casar amb un empresari i van tenir dos fills, que ara són adolescents. Fa cinc anys, però, tot es va tòrcer quan el marit hauria descobert una infidelitat de Mireia: “El va enganyar amb el tècnic de so d’un grup musical. Ella li va dir que volia tornar, estava totalment enamorada del marit i estava arruïnada. Per amor, el marit va vendre dues botigues i la seva empresa de reformes. 140.000 € per sufocar els seus impagaments“.

Però això no és tot. L’exmarit també deixa caure que Mireia hauria interposat contra ell una denúncia per maltractaments: “La Guàrdia Civil es va personar en el lloc de feina del denunciat per arrestar-lo i va passar la nit al calabós. El jutge va acordar el sobreseïment del cas perquè ella no tenia prou proves“.

Un drama familiar, judicial i econòmic que deixa en molt mal lloc a l’exconcursant d’Operación Triunfo. Ella, de moment, no s’ha pronunciat sobre el tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa