El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez demana més visibilitat per al càncer de pulmó: “Hem de dir que tenim càncer”
  • CA

El càncer de pulmó ha marcat el 2020 de Mila Ximénez. La col·laboradora de Sálvame va rebre el diagnòstic aquest estiu, un gerro d’aigua freda que l’ha sumit en un moment molt dolorós. En la seva primera columna de Lecturas de l’any, però, ha volgut enviar un missatge d’optimisme: “He decidit regalar-me una nova vida. Una sense pors i on només hi càpiga l’esperança i els riures. La meva primera trucada de l’any ha estat a la meva filla i he penjat donant-li les gràcies per tenir-la a la meva vida”.

Durant el programa d’aquest dilluns, la tertuliana ha comentat la participació d’Ana Obregón a les campanades de TVE. Recordem que l’actriu va aprofitar l’espai per demanar més investigació i finançament en el càncer. Mila Ximénez ha aplaudit les seves paraules i ha demanat a tots els malalts que no s’amaguin: “Hem de dir que estem lluitant contra el càncer. Fer visible aquesta lluita és molt necessari per a tots els que passem aquest procés i també perquè les institucions ho posin en l’agenda”.

Mila Ximénez parla del càncer de pulmó i comenta la intervenció d’Ana Obregón a les campanades / Telecinco

I afegia una crida: “Se celebra el dia del càncer de pit, del càncer de no sé què… El càncer de pulmó està molt defenestrat. Sembla que parlar d’això sigui com parlar d’una peste. Hi ha gent que diu que ens ho mereixem… Però cal dir que hi ha gent que no ha fumat mai i també té càncer de pulmó. El dia del càncer de pulmó ho hem de dir per a tots aquells que ho passen”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa