El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé parla de Catalunya en una entrevista molt crítica amb Jordi Évole: “No s’ha portat bé”
  • CA

Miguel Bosé no va tallar-se ni un pèl durant l’entrevista amb Jordi Évole. El cantant va tornar a deixar clar que és negacionista de la Covid i que no li va vergonya admetre-ho. De fet, va acusar els defensors de l’existència del virus de ser els “vertaders negacionistes” perquè creu que són els que “manipulen l’evidència”. El programa va generar molt rebombori, però el cantant no està gens satisfet i així ho ha fet saber en una entrevista a Teve.cat.

“Havíem de parlar d’una cosa que divideix i polaritza la societat, que és la plandèmia i tots els seus efectes. El Jordi no es va portar bé… Va crear-me unes trampes incòmodes amb les quals vaig haver de barallar-me. En veure l’entrevista et pots adonar d’aquests moments lletjos, l’Évole es va delatar com un noi que havia de defensar una postura i que al llarg de l’entrevista la va anar perdent. Tot va començar malament… Pensava que el resultat seria millor i més respectuós. El Jordi fa gala que sóc amic seu, però penso que si tracta així els seus amics… com tractarà els altres?”, etziba el cantant durant la conversa amb Carlos Fuentes.

“El problema no és el que va dir, sinó el que hom pot arribar a editar i com ho fa. Ell va delatar-se i va evidenciar que els seus arguments no tenen força. Crec que ell va adonar-se que havia perdut terreny i torno a pensar que la manipulació en els mitjans de comunicació és immensa. Tenen molta por al negacionisme o a les coses que ells anomenen conspiracions”, afegeix l’artista.

Miguel Bosé també aprofita l’entrevista per parlar de política i manifestar la seva opinió: “Pablo Iglesias no m’ha decebut perquè mai no m’ha agradat. Sempre l’he vist com un professor d’universitat amb facilitat de paraula que parla molt, però que no deixa de ser teòric”. I sobre la situació catalana, què en pensa? “No estic molt informat sobre la situació catalana, però és clar que sé qui és Carles Puigdemont, el belga. En aquests moments d’embús necessitem més que mai el diàleg. El problema és que el govern espanyol només s’escolta a si mateix. Hem de dialogar constantment, escoltar i prendre decisions que han de respectar la voluntat de la ciutadana i el vot”.

Miguel Bosé carrega, així, contra les trampes de Jordi Évole i denuncia que l’hagi volgut enganyar en una entrevista que considera que ha estat massa editada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa