El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El moment més dur de Mercedes Milá: “Vaig fer coses que no hauria d’haver fet i el cos em va frenar”
  • CA

Mercedes Milá acaba de celebrar el seu 70è aniversari, una data rodona que ha aprofitat per fer un repàs a la seva trajectòria televisiva i també a alguns dels seus pitjors moments personals. La catalana ha concedit una entrevista a La Vanguardia en la qual recorda que va treballar molt abans de Gran Hermano: “La gent jove no sabia que havia fet coses abans de GH. Jo mai no havia tingut cap conflicte després d’una entrevista. Sempre he jugat net i he advertit que faria una entrevista dura. Només Encarna Sánchez em va deixar verda i mai no sabré per què”.

La presentadora reconeix que Telecinco va fer-li “el gran regal” de la seva vida en oferir-li ser presentadora del reality estrella de la telerealitat. El problema? Que va veure’s obligada a parar: “Va ser culpa meva, no em vaig adonar que la meva entrega en el programa m’estava passant factura. Vaig fer coses que no hauria d’haver fet i el cos em va frenar“.

Va ser un dels moments més durs de la seva carrera i també de la seva vida: “Vaig caure en depressió, em veia incapaç d’anar a treballar o buscar altres camins. Ara bé, quan vaig tornar… Ho vaig fer molt més forta”. Què la va ajudar a superar-ho? En gran part, la lectura: “Va ser la meva àncora de salvació i encara avui sé que si tinc un llibre a les mans, deixaré l’angoixa de banda”.

Aquests últims dies s’ha parlat molt del seu desig de tornar a TVE: “Van dir que era incontrolable, però no ho sóc. Sóc una dona que respecta molt un compromís i a un cap que tingui un predicament. Em nego a admetre-ho. Sóc molt obedient si hi ha respecte, no sóc un bou. No llanço la tovallola, TVE és casa meva i sé que he de tornar a casa abans o després. Allà em vaig forjar i em semblaria maquíssim tornar-hi, però tampoc no em posaré pesada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa