El moment més dur de Mercedes Milá: “Vaig fer coses que no hauria d’haver fet i el cos em va frenar”

La presentadora catalana fa balanç ara que celebra el seu 70è aniversari

Mercedes Milá acaba de celebrar el seu 70è aniversari, una data rodona que ha aprofitat per fer un repàs a la seva trajectòria televisiva i també a alguns dels seus pitjors moments personals. La catalana ha concedit una entrevista a La Vanguardia en la qual recorda que va treballar molt abans de Gran Hermano: “La gent jove no sabia que havia fet coses abans de GH. Jo mai no havia tingut cap conflicte després d’una entrevista. Sempre he jugat net i he advertit que faria una entrevista dura. Només Encarna Sánchez em va deixar verda i mai no sabré per què”.

La presentadora reconeix que Telecinco va fer-li “el gran regal” de la seva vida en oferir-li ser presentadora del reality estrella de la telerealitat. El problema? Que va veure’s obligada a parar: “Va ser culpa meva, no em vaig adonar que la meva entrega en el programa m’estava passant factura. Vaig fer coses que no hauria d’haver fet i el cos em va frenar“.

Va ser un dels moments més durs de la seva carrera i també de la seva vida: “Vaig caure en depressió, em veia incapaç d’anar a treballar o buscar altres camins. Ara bé, quan vaig tornar… Ho vaig fer molt més forta”. Què la va ajudar a superar-ho? En gran part, la lectura: “Va ser la meva àncora de salvació i encara avui sé que si tinc un llibre a les mans, deixaré l’angoixa de banda”.

Aquests últims dies s’ha parlat molt del seu desig de tornar a TVE: “Van dir que era incontrolable, però no ho sóc. Sóc una dona que respecta molt un compromís i a un cap que tingui un predicament. Em nego a admetre-ho. Sóc molt obedient si hi ha respecte, no sóc un bou. No llanço la tovallola, TVE és casa meva i sé que he de tornar a casa abans o després. Allà em vaig forjar i em semblaria maquíssim tornar-hi, però tampoc no em posaré pesada”.

Nou comentari