El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá deixa caure que podria haver-hi un canvi impactant en el seu futur professional
  • CA

Mercedes Milá ha reaparegut en antena en concedir una entrevista a Dani Rovira en La noche D, el seu programa de TVE. La mítica presentadora ha reconegut que no s’imagina la seva vida sense la televisió: “He fet de tot, ja em queden poques coses a fer… La televisió ha estat la meva vida i encara ho segueix sent”. Actualment presenta Scott y Milá a Movistar +, però no tanca la porta a tornar a la televisió pública. Les seves declaracions al respecte han generat molt rebombori: “Doncs res, això és qüestió de parlar amb TVE i acabar la meva vida on va començar”.

Deixant de banda aquest possible gir que podria experimentar el seu futur professional, la periodista catalana també ha fet un repàs a la seva trajectòria i ha reconegut quines entrevistes li agradaria fer: “He de dir que l’entrevista més incòmoda de tota la meva carrera va ser la que vaig fer a Paco Umbral, quan em va dir que havia vingut a parlar del seu llibre. M’ho va fer passar molt malament… Recordo amb molta estima l’entrevista que vaig fer a Adolfo Suárez, perquè vaig haver d’insistir durant més de dos anys, i la d’Isabel Pantoja just després de la mort de Paquirri”.

Quines li quedarien per fer? “Em queda pendent una al dels Emirats Àrabs, m’agradaria que l’emèrit vingués a Madrid a fer una entrevista als estudis de TVE”. Un desig aparentment difícil de complir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa