El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Riesco no pot més: demana la baixa i visita una clínica psiquiàtrica
  • CA

Marta Riesco no pot més. La reportera d’El programa de Ana Rosa ha viscut un autèntic terratrèmol mediàtic des que es confirmés que sortia amb Antonio David Flores, el famós de qui deien que havia estat amant durant més de dos anys. Només han passat 15 dies, però la periodista ha acabat esclatant i s’acaba de saber que ha demanat la baixa laboral. A Sálvame li estan dient de tot i estan filtrant informació compromesa que la deixa en evidència, com que va per darrere filtrant notícies sobre Antonio David perquè parlin d’ella. Als directius del seu programa, per una altra banda, no els hi agrada que doni minuts a Sálvame perquè són de productores rivals… Així que no té contents ni a uns ni a altres.

El pitjor de tot plegat és que als problemes laborals se sumen els sentimentals, ara que diuen que podria haver-se donat un temps amb Antonio David. El resultat? Una visita a un centre psiquiàtric que fa témer el pitjor. En una entrevista contundent a Look, reconeix que no està bé: “Crec que l’assetjament i les crítiques a les que em tenen sotmesa des del dia en què vaig dir que estava enamorada d’Antonio David m’han fet arribar a una situació límit“. Marta no es veu capaç d’afrontar l’exposició pública i necessita una mica de tranquil·litat, motiu pel qual ha demanat la baixa: “Què pot fer una noia com jo, que estava feliç fa 15 dies, per haver d’estar sense anar a treballar?”.

Marta Riesco demana la baixa laboral i visita un centre psiquiàtric / Europa Press

Marta no travessa un bon moment personal, el que la té molt preocupada. La pressió mediàtica ha estat massa per a ella, encara que hauria d’haver estat conscient quan va voler revelar públicament que era la nova parella d’Antonio David Flores només dos mesos després de la seva separació. La premsa rosa per la qual treballa pot ser molt dura, el que acaba d’experimentar ella mateixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa