El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cara més fosca de Marta Riesco: amenaces i crueltat contra els Pantoja
  • CA

Marta Riesco no recordarà aquesta com la millor setmana de la seva vida, precisament. La reportera d’El programa de Ana Rosa va convertir-se en personatge del cor fa un parell de mesos, quan van assenyalar-la com l’amant d’Antonio David Flores. Els col·laboradors de Sálvame van anar més enllà i van acusar-la d’haver estat filtrant informació sobre la seva aventura per tal de forçar-lo perquè se separés d’Olga Moreno i poder, així, fer oficial la seva relació. Finalment ho va aconseguir, tenint en compte que Antonio David va confirmar públicament que havia trencat amb l’Olga i que havia començat una relació amb la Marta. El problema? Que només quinze dies després, un amic de la parella confirma que han trencat.

Sálvame va voler aprofitar l’estada de Marta Riesco a Vitòria, ciutat en la que ells també tenien un reporter, per interrogar-la sobre el tema. El que no s’esperaven era que acabés protagonitzant un enfrontament fortíssim en directe amb Anabel Pantoja. L’enemistat entre les dues tertulianes ve de lluny, concretament des que Marta critiqués el marit d’Anabel. A partir d’aquí s’han fet retrets i acusacions molt lletges, fins al punt que Marta Riesco ha decidit demandar Anabel Pantoja: “Faré que seguis en la banqueta d’acusats com la teva tieta. Has de tenir por i hauràs de donar moltes explicacions a la justícia. Et demandaré civilment i penalment també”, etzibava en un cop baix (en referència a Isabel Pantoja) que podria provocar-li greus problemes a la Marta. Com era d’esperar, a més a més, Anabel Pantoja no va callar: “Amenaces a mi, no. No consentiré cap amenaça per part teva”.

Anabel Pantoja s’enfronta a Marta Riesco en directe / Telecinco

I és que mostrar la seva pitjor cara d’aquesta manera pot complicar la seva estabilitat laboral. La revista Semana explica en exclusiva que la direcció d’El Programa de Ana Rosa ha fet un toc d’atenció a la seva reportera. No els hi agrada que s’hagi convertit en personatge del cor i que, a més a més, entri al joc de Sálvame quan aquest és de la productora rival: “Quan va acabar la connexió que estava fent des de Vitòria, Marta va rebre una trucada del programa en la que van esbroncar-la d’una manera monumental. Li van dir que tornés a Madrid immediatament. Li van retreure que donés tants minuts a Sálvame“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa