El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta Riesco, criticada pels companys: “Explica tot el que vas dient”
  • CA

Marta Riesco és en boca de tots des que es confirmés la seva relació amb Antonio David Flores. Cal recordar que la jove reportera d’El programa de Ana Rosa és la mateixa noia a qui van assenyalar com l’amant de l’extertulià fa tres mesos, quan començava a rumorejar-se sobre la separació d’Antonio David. En un principi es deia que havia estat ella qui l’havia pressionat per fer oficial la ruptura d’Olga Moreno, un pas imprescindible si volien deixar d’amagar la seva aventura. Ara es confirma que estan junts i, com era d’esperar, la premsa rosa s’ha bolcat en seguir de prop totes les novetats d’aquesta història. Des de Sálvame se l’està deixant verda, tot assegurant que Marta seria “una falsa” que mostra la seva cara més innocent davant de càmera mentre que filtra informació sobre Antonio David per darrere.

Joaquín Prat, company d’ella en el programa d’Ana Rosa, ha sorprès molt aquest migdia en fer un al·legat contra Marta Riesco en directe. I això per què? En reconèixer que és cert que la reportera té dues cares: “No tots ho expliquen tot davant de càmera, però sí que es parla als passadissos. Em sap greu donar la raó a alguns companys que viuen de xerrar en directe el que es comenta en privat. A aquesta protagonista li recomano que deixi el tema si vertaderament vol que es deixi de parlar… Si és que això difícilment es pot fer. Li dic a Marta que és millor que ho expliqui tot, que expliqui tot el que va dient pels passadissos. Alguns no volem saber certes coses i no les expliquem, però n’hi ha d’altres que sí i potser les expliquen”.

“La bola es va fent més gran… Llavors, a què juguem? A no fer la bola més gran o a fer-la cada vegada és gran? Ho dic per situar-me i per saber què puc o què no puc explicar”, ha etzibat el presentador. Visiblement enfadat, sembla clar que no li agrada el joc de la seva companya. Per una banda, diu davant de càmera que vol respecte i que no vol parlar de la seva relació amb Antonio David. Ara bé, alhora va informant a personatges de la premsa rosa per darrere mentre és plenament conscient que ho explicaran… perquè a ella realment li interessa que se sàpiga tot allò que els explica.

Diferents companys de programes de Telecinco coincideixen en assegurar que Marta Riesco no és tan bona com sembla. José Antonio Avilés va assegurar aquest cap de setmana que la noia havia intentat lligar amb molts jugadors de futbol de primera divisió, mentre que Anabel Pantoja l’ha acusat de filtrar informació falsa sobre el seu marit. Una mala fama cada cop més estesa que col·loca la reportera al centre de la diana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa