El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Edmundo reapareix després de les llàgrimes de María Teresa: “L’estimo molt”
  • CA

María Teresa Campos és l’estrella mediàtica del moment. La seva ruptura amb Edmundo ‘Bigote’ Arrocet ha estat una autèntica bomba per a la premsa del cor, que té molt material gràcies a l’entrevista que va concedir María Teresa el passat dissabte a ‘Sábado Deluxe’. Una conversa molt sincera amb Jorge Javier Vázquez en la qual va donar la seva versió i va confessar que ho ha passat molt malament: “Patia perquè creia que cauria en una depressió. He perdut l’home de la meva vida. Em llevava cada matí i no podia evitar plorar”, deia entre llàgrimes.

Maria Teresa Campos a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Maria Teresa Campos a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

María Teresa va criticar l’actitud que ha mantingut Edmundo amb ella en aquests últims mesos de relació, però no el va deixar del tot malament. Ella ha explicat com se sent en detall, mentre que l’ex opta per mantenir-se en silenci. Això no impedeix que els paparazzi el persegueixin, més aviat tot el contrari. Cada cop hi ha més expectació per conèixer la versió de l’humorista, que ha confessat davant dels reporters d’Europa Press que no ha vist l’entrevista: “La veuré tranquil·lament”.

“Si María Teresa no ha parlat malament de mi durant l’entrevista, és perquè no té motius. No té per què parlar malament de mi. Però sí, jo l’estimo molt. Imagina’t, he estat sis anys amb una persona”, deixa caure.

Edmundo Arrocet reapareix públicment Europa Press

Edmundo Arrocet reapareix públicment / Europa Press

Tothom es pregunta si acabarà concedint alguna entrevista parlant al respecte, la que es pagaria a preu d’or. El temps dirà si acaba cedint a les sucoses ofertes que li estan plovent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa