El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos: “M’estan sepultant i estic destrossada”
  • CA

Definitivament, és la protagonista de la setmana. Des que María Teresa Campos mostrés la seva pitjor cara en l’entrevista al Deluxe, els companys de Sálvame (amb Jorge Javier Vázquez al capdavant) l’estan deixant verda. L’han acusat de ser mala persona, mentidera, histèrica, manipuladora… Una autèntica croada que ha fet reaccionar les seves filles, que l’han defensat en directe aquest cap de setmana. No obstant això, la mítica presentadora estaria completament destrossada.

“No entenc què fa aquest home, perquè no puc ni dir el seu on. A on vol arribar? No puc estar dempeus i estic destrossada. Les coses es van treure de polleguera. Sé que vaig estar desafortunada, però no entenc que estiguin carregant contra mi d’aquesta manera”, confessa a Pepe del Real

I afegeix una acusació fortíssima: “M’estan sepultant i estan destruint les meves filles. Tot va ser una broma que sí, potser em vaig passar, però no va ser tan desafortunat. Si estic tan malament és perquè he estimat a Jorge Javier sempre i em vaig sentir enganyada. La paraula rectificar és per als dos, perquè amb tot això d’aquesta setmana m’està fent perdre la poca salut que tinc”. 

María Teresa Campos, convidada al’Deluxe / Telecinco

Telecinco s’està posant en contacte amb diversos testimonis que no fan més que revelar anècdotes compromeses de María Teresa. A la seva neta, Alejandra Rubio, això no la sorprèn: “Quina casualitat que ara apareguin tantes persones presumptament maltractades per la meva àvia…”, lamenta amb ironia. Una situació límit que està fent passar una setmana molt dura a María Teresa Campos i tota la seva família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa