María Patiño, molt espantada: “M’insulten en trucades tremendes”

La tertuliana de 'Sálvame' reconeix que està patint assetjament i demana protecció

La tertuliana de Sálvame, María Patiño, és a l’ull de l’huracà des de la trucada amb Amador Mohedano el dia abans del seu ingrés hospitalari. Alguns acusen la periodista d’haver estat massa dura amb el germà de Rocío Jurado, a qui va acusar de no fer res davant “la mala vida” que donava el seu cunyat a la germana. Des de llavors una part dels teleespectadors del programa s’han posicionat en contra de la gallega, a qui estan insultant greument per Twitter… i sembla que també per telèfon. Aquest dimecres ha reconegut en directe, de fet, que està rebent “una sèrie de trucades molt tremendes” en el seu telèfon personal.

“Aquestes trucades no venen del cercle de la família d’Amador, però tinc telèfons des dels quals m’insulten i em diuen que he aconseguit el que volia, que acabaré matant algú de la família. Em poso molt nerviosa, especialment en una trucada amb una senyora que m’ha espantat molt”, reconeixia alterada.

María Patiño intueix que aquestes persones volen buscar un responsable, d’igual manera que creu que Rosa Benito va fer malament en dir a televisió que creia que Amador havia ingressat per un atac d’ansietat provocat per la discusió amb Patiño: “A teevisió has d’explicar les coses com són, però Rosa va fer demagògia i va dir que era culpa meva. Jo no sóc responsable que Amador em faci partícip d’una situació delicada”.

Comentaris

    JordiP 02/09/2021 10:32 am
    Mira que ets tonta, coi. Jo, francament, no t'insultaria, però entenc que alguns espanyols, els més ibèrics, puguin fer-o, tant propens com són a l'insult, la violència gratuita i la manca de respecte. Igual t'ho has guanyat merescudament, xata, no creus?

Nou comentari