El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El germà de Lydia Lozano, ingressat des de fa un mes amb coronavirus: “Estan espantats”
  • CA

Aquestes últimes setmanes han estat complicades per a Lydia Lozano. La tertuliana ha hagut de ser operada d’urgència, el que s’ha sumat a una situació preocupant a la seva família que l’angoixa molt. El seu germà gran, que és catedràtic de Periodisme, està ingressat a l’hospital amb coronavirus des de fa més d’un mes.

Persones properes a la col·laboradora de Sálvame confessen a Informalia que estan molt espantats: “Lydia està molt preocupada i pendent d’ell. Està molt afectada i se li nota, no és gens feliç. Té molta por a què li passi alguna cosa”.

Diuen que la situació del germà és complicada, el que fa que ara s’entenguin les declaracions que va concedir Lydia fa un parell de setmanes en directe: “Estic lluitant contra la tristesa i patint moltíssim amb aquesta pandèmia. No tinc l’aire que necessito… He d’intentar estar animada i que no se’m vegi preocupada, però ara mateix estic molt sensible. A mi que em passi el que sigui, però no vull que hi hagi problemes per a la gent del meu voltant. El meu marit sempre em diu que no passarà res, però tinc molta por”, deia llavors.

Lydia Lozano se sincera en directe a Sálvame / Telecinco

Molt pendents de l’evolució del germà, Lydia de moment no s’ha pronunciat públicament al respecte directament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa