El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de Lydia Lozano després de rebre l’alta hospitalària
  • CA

Lydia Lozano ja ha sortit de l’hospital. La tertuliana de ‘Sálvame’ hi va entrar aquest dimarts per ser operada d’urgència de les cervicals, i dos dies després ja ha rebut l’alta hospitalària i ha fet les seves primeres declaracions des del carrer. L’operació va “ser delicada” perquè la van trobar pitjor del que esperaven, però tot va sortir bé i la col·laboradora es troba perfectament.

Adolorida i medicada, ella mateixa explicava a ‘Sálvame’ que encara no podia creure’s el que veia en les radiografies i feia broma que, en haver separat les seves vèrtebres, ha crescut 1.5 cm. Tot i la por que tenia, l’operació ha anat bé i Lydia podrà continuar amb la seva recuperació a casa. A la seva sortida de l’hospital ha explicat a les càmeres de ‘Sálvame’ que pot fer vida normal, ha de caminar molt i, això sí, no agafar gens de pes: “M’han dit que estigui tranquil·la i no faci esforços“.

“Amb això del coronavirus no volen que estiguis gaire temps a l’hospital”, ha explicat, alhora que ha assegurat que té molt de dolor a l’esquena, però que està “molt contenta“. La tertuliana del programa de les tardes de Telecinco ha dit que d’aquí uns dies li hauran de treure els punts.

Lydia va explicar que tot van començar quan va notar una mica de formigueig a les mans dormint, i que després es va adonar de coses com que no sentia el llibre a les mans quan llegia, així que va anar al metge d’urgències i li van donar el diagnòstic: un aixafament a la mèdul·la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa