El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, completament destrossada després de la mort del seu germà
  • CA

Lydia Lozano ha tornat aquest dilluns a ‘Sálvame’ després de la mort del seu germà. Jorge Lozano va morir la setmana passada com a conseqüència del coronavirus. La tertuliana del programa de les tardes de Telecinco arrencava la tarda trencada d’emoció i confessava: “La meva mare m’ha demanat que vingui, m’ha dit ‘has de donar-li normalitat, em faria molta il·lusió veure’t i així encaminar una mica més la nostra vida’”, ha explicat.

Jorge Lozano era catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid. Era expert en semiòtica, ha format a tres generacions de periodistes, va ser deixeble d’Umberto Eco i ‘Sálvame’ li dedicava un homenatge que emocionava a la col·laboradora: “Moltes gràcies, mamà estarà feliç”.

Tots els col·laboradors ha mostrat el seu suport a la mare de Lydia, i a ella mateixa, i la col·laboradora li enviava un missatge mirant a càmera: “Mamà, ànims, molta força, et necessitem, seguim molts aquí”. A més, somreia recordant: “Eren molt divertides les nostres discussions sobre ‘Sálvame’, ell deia a casa que jo era una nena adoptada, que no teníem el mateix ADN”.

A més, Lydia també ha hagut d’afrontar la mort de Miguel Palomino, justament l’endemà de la mort del seu germà. Ell va ser el seu cap i pràcticament el seu únic defensor a ‘Sálvame’ durant una dura polèmica de la qual va ser objecte. A més, va morir i Lydia no va poder anar a acomiadar-se al tanatori: “És una de les persones que més he estimat a la meva vida“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa