El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el germà de Lydia Lozano per coronavirus
  • CA

Cop molt dur per la periodista Lydia Lozano: el seu germà, Jorge Lozano, ha mort com a conseqüència del coronavirus. Lozano era catedràtic de periodisme a la Universitat Complutense de Madrid, i ha estat la pròpia facultat de la universitat la que ha fet pública la notícia mitjançant un comunicat en la seva pàgina web.

“Jorge Lozano, Catedràtic de Periodisme de la nostra Facultat, ens ha deixat avui per covid-19 després de setmanes de lluita contra el virus. La terrible notícia recorre avui el nostre Centre i deixa una profunda tristesa davant l’enorme pèrdua”, ha lamentat la universitat.

Jorge Lozano, germà de Lydia Lozano | Universitat Complutense

Jorge Lozano va néixer a la Palma l’any 1951 i, segons la Complutense, “era amb diferència un dels intel·lectuals més sòlids del panorama espanyol i segurament el semiòtic de referència al nostre país estretament vinculat a Umberto Eco”. Era director del Grup d’Estudis de Semiòtica de la Cultura, catedràtic de Teoria de la Informació a la Universitat Complutense, exdirector de l’Acadèmia de Roma, secretari de redacció de la Revista Occident i també professor.

“Des de la Facultat, sentim profundament aquesta trista notícia, que el Degà ha compartit amb tot el professorat, i ha mostrat tot el nostre suport als seus familiars i amics”, conclou el comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa