El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’operació de Lydia Lozano ha anat bé, però ha estat “delicada” perquè “estava pitjor del que esperaven”
  • CA

Lydia Lozano ja ha estat operadora. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va anunciar aquest dilluns en directe que havia de ser operada d’urgència. “Estic molt estressada perquè demà m’operen d’urgència de les cervicals”, va revelar, i va deixar clar que tenia “molta por” i que, en principi, hauria d’estar dos dies a l’hospital. La tertuliana de Telecinco tenia un aixafament de medul·la i per això havia de ser intervenida ràpidament. I, per sort, tot ha sortit bé. Així ho han explicat aquest dimarts al programa on Lydia col·labora.

A les vuit del matí d’aquest dimarts 23 de febrer, Lydia Lozano ingressava a l’hospital acompanyada del seu marit, Charly. L’operació començava al voltant de les deu del matí i s’ha allargat més del que estava previst, en concret, fins a les 14.30 hores. El reporter de ‘Sálvame’ Raúl Triguero donava el comunicat mèdic a les portes de l’hospital quan la col·laboradora encara es trobava recuperant-se de l’anestèsia.

El periodista ha assegurat que “ha estat una operació delicada, estava bastant pitjor del que esperaven”, i ha afegit que l’ha operat Manuel José de la Torre, cap de neurocirurgia que ja va operar a Charly.

Al plató, la seva companya Gema López ha explicat que el marit de la col·laboradora té el seu telèfon i, a petició de la periodista, els ha avisat en un grup de WhatsApp que la cirurgia ja havia acabat: “L’operació ha sortit bé i ella està bé”.

La tertuliana va explicar que tot van començar quan va notar una mica de formigueig a les mans dormint, i que després es va adonar de coses com que no sentia el llibre a les mans quan llegia, així que va anar al metge d’urgències i li van donar el diagnòstic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa