El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano ha de ser operada d’urgència
  • CA

Lydia Lozano està molt preocupada. Segons ha explicat ella mateixa durant el programa ‘Sálvame’, la col·laboradora televisiva ha de ser operada d’urgència. “Estic molt estressada perquè demà m’operen d’urgència de les cervicals”, ha revelat. “Tinc molta por i hauré d’estar dos dies a l’hospital”, ha afegit.

La tertuliana ha explicat que al principi va notar una mica de formigueig a les mans dormint, però després es va adonar de coses com que no sentia el llibre a les mans quan llegia, així que va anar al metge d’urgències i li van donar un diagnòstic. Tot i que ella no ha volgut saber tots els detalls, perquè la por pot amb ella.

“El metge em va dir que m’operaria ja mateix, però m’han hagut de fer, a més del preoperatori, les proves del Covid”, ha detallat Lydia que té afectades les vèrtebres quatre, cinc, sis i set: “Tinc un aixafament a la medul·la i és el que em fa por”, deia.

Tot i la por de la col·laboradora i l’urgència de l’operació, els seus companys de programa han intentat tranquil·litzar-la, sobretot el torero Canales Rivera, que ha patit una operació molt similar i l’ha tranquil·litzat: “T’anirà perfecte, ja no és com abans. No escoltis res del que t’expliquin perquè et ficaries sota el llit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa