El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Fa reacciona a les crítiques catalanòfobes d’un company: “Estàs fomentant l’odi”
  • CA

Sálvame deixava anar una autèntica bomba en el programa d’aquest dimecres. Després de molts rumors, donaven el nom del col·laborador a qui havien decidit acomiadar, el bailaor Antonio Canales. La direcció ha pres aquesta decisió perquè creu que el ballarí no ha complert amb les expectatives que hi havien sobre ell, i l’al·ludit ha reaccionat amb duresa. Poques hores després, ha concedit les primeres declaracions al respecte a Kiko Hernández per a Diez Minutos. En elles assegura que hi ha un parell de companys de programa que l’han decebut: “De Miguel Frigenti no m’ha agradat la seva manera d’actuar. Laura Fa, amb tot el meu respecte, és una persona que li surt aquesta vena catalana que em fa mal moltes vegades.

La tertuliana ha reaccionat en el seu perfil d’Instagram en un seguit de vídeos que deixen clar com qualifica aquestes paraules del seu excompany: “I dic jo, Antonio, que seria més estrany que em sortís una vena toledana o asturiana tenint en compte que sóc de Catalunya, no? Dir-te que fer servir la procedència d’algú com una cosa negativa és fomentar l’odi cap a aquell país, comunitat autònoma o el que sigui. Jo no sóc així per ser catalana, sinó perquè seré més gili… o menys. Però això teu és catalanofòbia, que ja t’ho vaig dir un dia. I per molt que tu visquis a Catalunya, això és com un homòfob que diu allò de “jo tinc amics marietes”. Doncs noi… Doncs alguna cosa més hauries d’aprendre. Aquestes paraules fan molt de mal als catalans i els catalans que parlen així dels espanyols també fan mal. Així que et desitjo tota la sort com a catalana i com a excompanya espero que et vagi molt bé a la vida perquè m’ho he passat molt bé amb tu”.

Laura Fa respon l’atac d’Antonio Canales / Instagram

Una acusació de catalanofòbia que no és el primer cop que fa contra el ballarí. Antonio Canales ha marxat de Sálvame de males maneres, tot acusant el programa d’estar “en el seu pitjor moment” i de ser “cada cop més avorrit”. Un comiat d’un dia per l’altre que ha acabat passant factura al programa, que ha rebut crítiques ferotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa