El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes, superada, decideix canviar: “Em va bé per a la meva salut mental”
  • CA

Laura Escanes ha estat molt desapareguda d’Instagram aquestes últimes setmanes. Els seus seguidors li han preguntat directament què és el que li passa, el que li ha donat ales per compartir un seguit de vídeos en els quals s’ha sincerat al respecte. La influencer catalana travessa un moment complicat que ha coincidit amb empitjorament de la rutina de son de la filla: “Dorm pitjor, però tot són ratxes i acabarà tornant a la normalitat… Mentrestant, sóc una zombi la veritat. No puc estar tan pendent de la xarxa perquè no em deixa”.

A més a més, la jove ha reconegut que necessitava aquesta desconnexió d’Instagram: “Últimament no publico tantes fotografies ni estic tan pendent. Estic donant prioritat a escoltar-me més i em va bé mentalment, per a la meva salut mental. Intento no fer cas a les crítiques negatives, però a vegades és impossible que no m’afectin. El confinament també m’influeix, el no poder fer tants plans…”.

El coronavirus ha provocat que no pugui gaudir del Nadal com voldria, el que també l’ha afectat: “Haureu vist que pràcticament no he publicat res, ni tan sols una foto familiar. Tot se m’ha ajuntat, amb aquestes festes tan estranyes… De fet, ni tan sols em venia de gust celebrar Nadal com a tal”.

A més a més, ha reconegut que en Twich ha trobat un aparador millor on ser ella mateixa i poder comunicar-se més directament amb els seguidors: “En els vídeos en directe que faig puc parlar amb vosaltres pel xat, juguem junts a l’Animal Crossing… M’ho passo millor que a Instagram, on ni tan sols puc contestar els vostres missatges perquè a cada story que publico rebo unes 500 respostes”.

Laura Escanes, saturada d’Instagram, sembla que aposta per una versió més tranquil·la i propera en els vídeos de Twich.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa