Kiko Rivera revela el rebuig que va sentir per la seva filla Carlota

Kiko Rivera no deixa mai de sorprendre. I ara s’ha sincerat sobre un dels capítols més dolorosos de la seva vida: el rebuig que va sentir per la seva filla Carlota. “Quan la meva dona es queda embarassada de Carlota, pel moment que jo estava vivint, que era molt dolent per l’assumpte de les drogues, jo rebutjo a aquest ésser que hi ha aquí“, ha començat reconeixent al programa ‘El show de Bertín’. “Em poso trist perquè és una cosa molt forta per a mi”, ha afegit.

“No li vaig tocar la panxa a la meva dona ni una sola vegada. Res. No volia saber res, fins al punt que, quan va néixer, sentia rebuig per aquesta nena”, ha reconegut, una cosa que no li havia passat amb Ana, la seva filla gran. “Va ser totalment el contrari que amb Ana. Els pares ens posem una miqueta ‘ximples’ quan les nostres dones es queden embarassades. Et poses a parlar-li a la panxa, que a més parlem com si ens escoltaran i els nens aquí no escolten res. T’afartes de donar-li petons a la panxa”, ha explicat.

Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram @irenerova24
Kiko Rivera i Irene Rosales | Instagram @irenerova24

Segons ha confessat el Dj, Kiko estava tan preocupat pels seus sentiments que va parlar del tema amb la seva mare: “Jo li ho explicava a la meva mare i la meva mare m’esbroncava molt, però jo no agafava a la meva filla… No vull ni pensar en allò perquè no la volia”, ha lamentat. “Carlota és la que més m’estima. La que més coses fa amb mi és ella, la que està tot el dia amb el papà a la boca i on va papà va ella també. La vida m’ha donat una lliçó, com dient, ella ha estat la que m’ha guanyat a mi”, ha finalitzat Kiko Rivera.

A més, el fill el d’Isabel Pantoja també va parlar dels seus germans i ha reconegut que el seu germà preferit és Cayetano: “Dels tres, i que em perdonin Francisco i Isabel, és al que més estimo”, ha afirmat. Per la seva banda, Chabelita ha respost des de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa, a aquestes declaracions del seu germà: “Entre Fran i Cayetano sempre ha dit que amb Cayetano ha tingut una relació més propera. Però d’això al fet que digui que és més important que jo… també m’he assabentat ara“, ha sentenciat.

Comentaris

  bs Novembre 29, 2021 | 18:32
  deixeu de posar noticies de l´inútil cromanyó vividor
   Angels Novembre 30, 2021 | 11:02
   Aquet noi necessita ajuda urgent d'un bon professional!
  Gloria Desembre 01, 2021 | 12:43
  Pero desde que nació necesita ayuda su entorno no a sido el idóneo una madre diva y autoritaria como ella no era lo mejor para un niño que según veo yo devil de carácter y solo con un tito y una institutriz que más que formarlo y criarlo como un hombre fue criado entre algodones la madre solo estaba por casa de visita y ni capaz de estar por el como Kiko a contado más de una vez pues el niño a salido con sus lacras y todos los problemas que tiene ,es una pena

Nou comentari