El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera pren una decisió que agradarà molt a Anabel Pantoja
  • CA

Finalment s’ha produït el que feia deies que demanava Anabel Pantoja: que el seu cosí, Kiko Rivera, anés a l’hospital a visitar al seu pare, Bernardo Pantoja, que porta dies ingressat com a conseqüència de complicacions de la diabetis que pateix des de fa anys. Tot i que la relació entre Anabel i Kiko ha estat inexistent durant els darrers mesos, el pare d’Anabel tindria un gran afecte pel DJ, i és per aquest motiu que la neboda d’Isabel Pantoja el va trucar per informar-lo de l’estat de salut del seu pare.

Anabel Pantoja plora en llegir les declaracions de l'exmarit - Telecinco
Anabel Pantoja – Telecinco

Kiko li va assegurar a Anabel que el trucaria, però durant tota la setmana passada aquesta trucada no es va produir en cap moment. Un realitat que Anabel va lamentar des del programa ‘Sálvame’, on treballa com a tertuliana. “Em diu que anirà a veure’l, i jo li dic que això seria meravellós, però em conformo amb que el truqui“, assegurava la neboda de la cantant. El cert és que el DJ tenia un atac molt forta de gota, una dolència que pateix també des de fa anys, i que li impedia moure’s amb normalitat.

Bernardo Pantoja | Europa Press
Bernardo Pantoja | Europa Press

Però sembla que finalment, aquest divendres, Kiko s’ha decidit i ha donat el pas d’anar a veure el seu tiet a l’hospital, on hi ha entrat ràpidament i sense voler fer cap declaració als periodistes que hi havia a l’entrada de l’hospital. Segons ha explicat el reporter de ‘Sálvame’ José Antonio León, el retrobament entre tots dos ha estat molt emotiu perquè feia molt de temps que no es veien.

“Que es deixi de fer un circ”

Sembla que el DJ no ha fet cap declaració perquè tot just feia uns minuts que la seva cosina Anabel havia entrat en directe al programa de les tardes de Telecinco per demanar que, si us plau, es deixés de fer “un circ” amb la malaltia i l’ingrès hospitalari del seu pare Bernardo, germà d’Isabel Pantoja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa