El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació pel fill d’Isabel Pantoja: “Mentalment estic destrossat, sento molta ansietat”
  • CA

Kiko Rivera ha esclatat. El DJ és protagonista de l’actualitat de la premsa rosa des que destapés l’engany de la seva mare, la cantant Isabel Pantoja, que s’hauria quedat amb una part de l’herència de Paquirri que no li corresponia. Des de llavors ha dit d’ella absolutament de tot, el que ha trencat la seva relació. Ara no es parlen, però el tema està present a totes les revistes. Aquest diumenge Kiko reapareixia al Deluxe per revelar que ha decidit posar a la venda la seva part de la casa familiar de Cantora, el cop definitiu a la seva mare.

Després de fer acusacions molt greus en directe cap a la seva mare, la tensió ha pogut amb ell i ha trencat a plorar a Instagram. Superat per la situació, fins i tot estaria afectant la seva salut i és per això que Kiko ha pres una decisió: apartar-se de la polèmica i descansar.

Kiko Rivera, entrevistat al Deluxe / Telecinco
Kiko Rivera, entrevistat al Deluxe / Telecinco

Molt afectat, deixa clar que no pot aguantar més: “Mentalment estic destrossat, no puc més. Un altre diumenge passant-ho malament… Necessito descansar. Al final és televisió i fan l’espectacle que volen, però necessito frenar perquè els atacs de Belén Esteban i dels altres fan que no pugui més”.

“Tot el que he explicat és cert, estic molt decebut amb la meva família, amb la meva mare i el meu tiet. Tot això m’està afectant moltíssim… Ja està afectant la meva vida, em barallo amb la meva dona, amb els meus amics, hi ha vegades que no tinc ganes de res… Estic fins als c… Prendré la decisió d’apartar-me de tot això, centrar les meves energies en la música. Això sí, lluitaré pel que és meu judicialment. On no tornaré és a un plató de televisió perquè hi ha gent que no es posa en la teva pell”, reflexiona.

Té clar que ha de mirar per la seva salut: “M’he tornat a engreixar molt perquè m’ho menjo tot. Tinc una ansietat immensa i és per això que ho he de solucionar. Deixaré això de banda, miraré per mi i per la meva salut, així com per estar bé amb la meva dona i els meus fills”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa