El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera posa contra les cordes a la mare: “No em sentiré culpable si acaba a presó”
  • CA

Kiko Rivera ha tornat a ser el protagonista del Deluxe d’aquest diumenge. Una entrevista en la qual ha tornat a criticar la mare, amb els mateixos arguments de la setmana passada. Una història de decepció i estafes que ha repetit als teleespectadors de Telecinco, que segueixen comprant la història més mediàtica del moment. L’única novetat de la seva intervenció respecte a la de la setmana passada? Que ha pres una decisió en veure que Isabel Pantoja no ha mogut un dit des de l’ultimàtum que li va donar.

“Segueix sense haver-me trucat ni s’ha posat en contacte amb el meu advocat, així que la maquinària ja està en marxa. No tinc més remei. Vaig a mort i no em sentiré culpable si acaba a presó“, ha assegurat el DJ. Tota una declaració d’intencions amb el que ha deixat clar que a la cantant ja li ha arribat el requeriment judicial: “Haurà de respondre i explicar-me què va fer amb els poders notarials que li vaig atorgar quan vaig fer 18 anys. Ara sóc conscient que no em trucarà passi el que passi. Anirà un notari a casa en els pròxims dies”.

La decisió més important que ha pres? Posar a la venda la seva part de Cantora, la finca familiar: “Potser aviat té inquilins prenent el cafè allà amb ella. Estic decidit a vendre la meva part, encara que hagi d’abaixar el preu. Faré el que sigui per desfer-me d’això. M’he reunit amb els meus advocats i es pot fer. A més a més, tinc un comprador interessat que assumirà tot”.

Kiko Rivera al Deluxe / Telecinco

Què creu que passarà a partir d’ara? “Cantora s’ha convertit en la tomba de la meva mare. Quan la meva àvia mori, crec que acabarà abandonant Espanya. Crec que marxarà i que li donarà igual tot. De fet, crec que ho té pensat i planejat des de fa temps”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa