El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família de Kiko Rivera, molt preocupada per ell: “No podem deixar-lo sol a casa”
  • CA

Kiko Rivera ha decidit deixar de banda l’enfrontament que manté amb la seva mare, Isabel Pantoja, en veure’s completament superat per la situació. La té demandada, però ella continua sense voler dirigir-li la paraula. Una guerra psicològica que l’ha deixat completament KO, el que està tenint conseqüències en el seu estat de salut. És per això que fa un parell de dies el DJ compartia un vídeo en el qual anunciava que es mantindria allunyat dels platós de televisió una temporada.

La seva germana no ha pogut evitar mostrar preocupació per ell, la que ha manifestat durant l’última emissió d’El Programa de Ana Rosa. Molt abatut i afectat per la situació, Kiko travessa un moment molt complicat: “Ja no puc més, mentalment estic destrossat“, reconeixia ell. Isa Pantoja deixa clar que l’entén, però no deixa d’estar intranquil·la: “Això està afectant moltíssim al meu germà. Ha d’estar acompanyat quan la seva dona no està a casa, no podem deixar-lo sol a casa… A mi em té pel que em necessiti i parlem molt per telèfon, però la decepció que sent cap a la nostra mare l’està trencant per dins”.

Isa Pantoja, preocupada pel germà / Telecinco

“Per mi és un alleugeriment que hagi decidit prendre’s un temps i deixar refredar les coses, perquè és en fred quan pot prendre les millors decisions”, reflexiona Isa. Una situació insostenible que han d’afrontar per intentar que la guerra familiar no acabi enderrocant Kiko.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa