Kiko Matamoros revela que ha estat amb dues presentadores de televisió

Kiko Matamoros sempre és un bon recurs per ‘Sábado Deluxe’. El polèmic tertulià sempre està disposat a sotmetre’s a un polígraf de la veritat, i és exactament el que va fer aquest dissabte. En aquesta ocasió, Kiko va parlar de la relació amb la seva parella, Marta López, de la seva relació amb la família Campos, i també va fer confessions sobre la seva vida sexual. De fet, una de les preguntes del polígraf era si és cert que ha mantingut relacions sexuals amb dues presentadores de televisió.

Ell no va mentir: “Sí”, va respondre, i el polígraf va determinar que deia la veritat. Preguntat per si va ser quan la televisió era en color, Kiko va assentir, rient: “Sí, quan la televisió era en blanc i negre jo encara no m’havia estrenat”, va assegurar. Els col·laboradors del programa de Telecinco també li van preguntar si alguna d’aquestes dues presentadora continuava treballant a la televisió, ell no va voler donar més detalls: “No vull entrar en això. I ja li vaig dir a la direcció del programa que no donaria cap pista sobre els seus noms“.

Kiko Matamoros | Telecinco

“He estat amb presentadores de televisió, però també amb gent que si es fes públic tindríem per fer programes durant una setmana, i mai he donat cap nom”, insistia el tertulià. Només ha volgut dir en quines dècades es van produir aquestes trobades: “En un cas tenia jo uns 40 anys, i en l’altre cas tenia uns 50”, i ha reconegut que en aquell moment ell tenia parella i que va ser infidel. Alhora, també ha dit que “una de les presentadores era d’informatius, que va ser la primera”.

I també ha aclarit que cap de les dues presentadores era de Telecinco. Però fins aquí tot el que Kiko Matamoros ha volgut revelar en relació a aquestes relacions sexuals amb dues presentadores de televisió.

Comentaris

    JordiP Desembre 12, 2021 | 18:11
    "Històries de Putilàndia"
    Manel Desembre 12, 2021 | 22:49
    Como me cae la droga, hablamos de sexo! Unga unga espanyol!

Nou comentari