El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen presó per a una parella de Telecinco molt influent
  • CA

Kiko Matamoros i Makoke formaven un dels matrimonis amb més presència a Telecinco. Des del seu divorci han obtingut encara més repercussió, especialment des que comencessin a criticar-se entre ells. Que ara estiguin immersos en una batalla judicial els col·loca en primera línia mediàtica, el que ha provocat que la revista Lecturas investigui sobre aquest procés.

El resultat? Que han publicat en exclusiva que la Fiscalia demana a l’exmatrimoni un deute d’1,2 milions d’euros per uns delictes fiscals que podrien derivar en penes de presó.

El problema deriva de la casa que tenien en comú. Tenien un deute amb Hisenda que cap dels dos volia pagar, per la qual cosa van anar passant-se la pilota fins que ara el jutjat els ha reclamat aquesta quantitat a tots dos. L’immoble està inscrit a nom de Makoke, per això, el que al·lega el col·laborador de Sálvame per intentar deslliurar-se d’haver de pagar.

Kiko Matamoros i Makoke, en una foto d’arxiu / Europa Press

Aquest és un nou front que els esquitxa en els jutjats, on també tenen pendent una denúncia de Makoke en la qual acusa l’exmarit d’haver-la amenaçat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa