El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba d’un col·laborador de ‘Sálvame’: “Van intentar matar-me”
  • CA

Sálvame és la gallina dels ous d’or de Telecinco des de fa més d’una dècada. Mai no havien emès tantíssimes hores del programa, per això. Cinc hores diàries de dilluns a divendres, tota la nit de dissabte és per a ells (en directe fins a les 02:30 h de la matinada)… I ara també els reserven la nit dels diumenges. Una bestialitat que els compensa, tenint en compte les increïbles audiències que aconsegueixen.

Els teleespectadors d’aquest cap de setmana s’han enganxat a la dramàtica història de Kiko Matamoros, que reconeixia per primer cop que és cocaïnòman des dels 15 anys. Aquesta no era l’única revelació que feia, però. De fet, del que més s’ha parlat és de la bomba que deixava anar poc després: “Van intentar matar-me“.

Una història que hauria passat quinze anys enrere: “Jo coneixia un senyor, un camell, que em venia la cocaïna. Teníem molta bona relació, el trucava a l’hora que fos i ell em feia el servei. Fins que un dia el vaig trucar i no em va agafar el telèfon. Dos dies després em truca un amic i em diu que un senyor havia contractat el meu camell perquè em posés un producte en la cocaïna… per matar-me. El camell, molt preocupat, va trucar el meu amic perquè m’aviés perquè era bona persona i no volia participar d’això”.

Kiko Matamoros reconeix que el van intentar matar / Telecinco

Una tentativa d’assassinat de la qual va arribar a ser qui estava darrere: “Vaig saber qui havia fet l’encàrrec, perquè m’ho van acabar explicant. Li donaven 6.000 € a canvi… No diré qui és per múltiples raons, bàsicament perquè els serveis jurídics de Telecinco no ho recomanen. Ho he volgut fet públic perquè és l’exemple perfecte del preu que he hagut de pagar per estar al costat de Makoke”.

Amb això molts van donar per fet que estava culpant directament la seva exdona, el que va voler negar: “Ella es va assabentar de tot en el mateix moment que jo. Ella no és responsable, de fet podria haver estat una víctima més. No ho vam denunciar perquè està clar que ningú no aniria a testificar per explicar què havia passat perquè seria perillós”. Qui podria tenir alguna cosa a veure, però, seria l’exmarit de Makoke: “He tingut problemes amb ell de tota mena, des d’agressions físiques fins a problemes judicials”. Una bomba de la qual no donava més detalls, però de la qual en parlarà durant setmanes en el seu programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa